The Blog

our latest news

TÜV Austria Hellas

Το “ηλεκτρονικό χαρτί” έχει ήδη χίλια πρόσωπα. Και όλα τους μας υπόσχονται ότι σύντομα θα κυκλοφορούμε με ένα φύλλο (ηλεκτρονικό) χαρτί στην τσέπη που θα μπορεί να χωράει την εφημερίδα μας, τα περιοδικά μας και ό,τι άλλο επιθυμούμε να διαβάσουμε.

Η TUV AUSTRIA HELLAS και η TUV ACADEMY, υποστηρικτές της καινοτομίας και  λειτουργώντας με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, πραγματοποιούν μια  σειρά ενεργειών με σκοπό την ευαισθητοποίηση και την ενημέρωση, προωθώντας  συγκεκριμένες πρακτικές όπως:

– Νέες “πράσινες” τεχνολογίες,
– Χρήση ανακυκλωμένου χαρτιού,
– Εγκατάσταση  ειδικών κάδων για συγκέντρωση και προώθηση για ανακύκλωση υλικών,
– Μείωση εκτυπώσεων στον ελάχιστο δυνατό βαθμό.

Η TUV AUSTRIA HELLAS δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1994 και είναι 100% θυγατρική εταιρία του Αυστριακού Οργανισμού TÜV AUSTRIA που ιδρύθηκε το 1872 ως μη κερδοσκοπικός Οργανισμός και δραστηριοποιείται σε ένα ευρύτατο φάσμα τομέων περιλαμβάνοντας μεταξύ άλλων τους τομείς βιομηχανίας, ενέργειας, κατασκευών, μεταφορών, δημοσίων έργων, υπηρετώντας την Ποιότητα και την Ασφάλεια στους Τεχνικούς Ελέγχους και την Πιστοποίηση.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία και την επιστημονική υποστήριξη του διεθνούς δικτύου του GROUP, η TUV AUSTRIA HELLAS κατέχει σήμερα στην Ελλάδα, σημαντική θέση στον τομέα των Επιθεωρήσεων και Πιστοποιήσεων Συστημάτων Διαχείρισης, Υλικών, Προϊόντων, Μηχανημάτων και Εξοπλισμού, Κτιριακών και Βιομηχανικών Εγκαταστάσεων. Απασχολώντας εξειδικευμένους επιστήμονες πλήρους απασχόλησης σε ολόκληρο το φάσμα των δραστηριοτήτων της, έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της αγοράς σε ένα ευρύ φάσμα τομέων συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της χώρας μας και στην αναβάθμιση της Ποιότητας.

Με κεντρικά γραφεία στην Αθήνα, η TUV AUSTRIA HELLAS διαθέτει στην Ελλάδα παραρτήματα στη Θεσσαλονίκη και στο Ηράκλειο της Κρήτης, ενώ στο εξωτερικό δραστηριοποιείται με αποκλειστικούς αντιπροσώπους στην Κύπρο, Ιορδανία, Τουρκία, Αλβανία, Ισραήλ  και Αίγυπτο και σε άλλες χώρες στη Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.

Η δέσμευση του οργανισμού για συνεισφορά στην Κοινωνία της Γνώσης και της επιχειρησιακής ανάπτυξης, οδήγησαν στη ίδρυση της TUV ACADEMY, του εκπαιδευτικού κέντρου της TUV AUSTRIA HELLAS.

Έχοντας επενδύσει τα τελευταία χρόνια, τόσο για την αναμόρφωση όλων των εκπαιδευτικών της προγραμμάτων ακολουθώντας τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, όσο και για τη συνεχή επιμόρφωση και κατάρτιση όλων των εκπαιδευτών της, έχει να επιδείξει ένα σημαντικό και δραστήριο έργο. Εκτός από τα γνωστά και επιτυχημένα σεμινάρια, η TUV ACADEMY εντάσσει συνεχώς στο εκπαιδευτικό της πρόγραμμα νέα state of the art πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλών προδιαγραφών τα οποία υλοποιούνται, είτε προγραμματισμένα, είτε ενδο-επιχειρησιακά μετά από σχετική ζήτηση. Ακόμη, συνεργάζεται μακροχρόνια με ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα προσφέρονται σε πολλές γλώσσες και φέρουν όλες τις απαιτούμενες διεθνείς πιστοποιήσεις και αναγνωρίσεις.

Η εφαρμογή διατίθεται μέσω του App Store της εταιρείας Apple ως universal iOS εφαρμογή συμβατή με συσκευές iPhone, iPad, iPad mini καθώς και iPod touch και επιτρέπει στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στα τεύχη του Moblie life magazine. Παρέχεται μια σειρά δυνατοτήτων όπως εύκολη πλοήγηση σε κάθε έκδοση μέσω thumbnails ή τον πίνακα περιεχομένων, προσθήκη σελιδοδεικτών, διαμοιρασμός σε Facebook και Τwitter.

Tags: , , , , ,

No comments yet.

Leave a Comment

Remember to play nicely folks, nobody likes a troll.

You must be logged in to post a comment.